Julklappsproblem? Ge bort en gris!

Har du svårt att hitta på vad du ska ge bort i julklapp? Undvik panikinköpen och ge bort en gris, rent vatten eller fruktplantor i stället. Vill du ha något med Lundaanknytning? Ge bort en bok om Lunds domkyrka.

I Svenska kyrkans webbshop kan du ge en gåva som ger hopp till utsatta människor världen över. Du får ett fint gåvokort att lägga under granen eller att skicka som e-post. Läs mer och ge din gåva i webbshopen på svenskakyrkan.se.

Vill du ha en julklapp med lite mer Lundaanknytning? Då finns det fina böcker i Domkyrkan att köpa. Just nu kan vi tipsa om boken om Lunds domkyrka med fantastiska foton av Kenneth Ruona och text av Gunhild Winquist-Hollman. Om du vill ge en gåva till den teknik- eller historieintresserade kan kanske boken om Domkyrkans astronomiska ur passa. Båda böckerna finns till försäljning i Domkyrkans receptionsdisk.