Konfirmandläger: lördag och söndag

Just nu är 60 ungdomar på konfirmandläger på Åhusgården. Lördagseftermiddagen bjöd på fortsatt arbete med konfirmandredovisningen och galna utelekar. När eftermiddIagen blev kväll fick vi för första gången se vad alla grupper förbereder inför redovisningen.

På kvällen kom en expertpanel på besök till Bosarpsgården och konfirmanderna fick ställa frågor om alla mellan himmel och jord. Därefter tog ett uppskattat musikquiz vid innan kvällen blev natt och konfirmanderna skickades ut i skogen på en upplevelsevandring. I mindre grupper fick de möta ledarna som hade förberett flera stationer som handlar hur vi alla hör samman, om förlåtelse, om vilka hemligheter man bär närmast sitt eget hjärta… Vid 01.00 var vandringen slut och den sista kvällsandakten (med BLS Spoke in the wheel) på lägret tog vid.

Söndagsmorgonen och förmiddagen kommer (efter en andakt med Eminem I Need a Doctor). Därefter ska vi städa gården och gå till havet för att fira friluftsgudstjänst i det underbara vårvädret!

Glöm inte bort att titta in på Domkyrkans Bambuserkanal, där finns flera filmer från konfirmandlägret samlade. Vid några tillfällen under lägret direktsänder vi på kanalen.

All musik från lägret (med bl.a. Lady Gaga, Jon Bon Jovi, Björk, Nirvana och Prince) finns samlat på en Spotifylista.