Sommarkonfirmandernas blogg, dag 5

God morgon och vakna nu, blir dagens väckning för killarna. Fast 10 minuter senare sprang några ledare en och skrek funky chicken. Till skillnad från tjejerna som fick höra vackra psalmer. Detta passa bra efter som att dagens tema var bland annat bibeln.

På förmiddagspasset fick alla grupper en bibeltext som man på något sätt fick göra något kreativt kring, vår grupp gjorde t.ex. en liten pjäs. Sedan fick vi koppla ihop bibeltexterna med låtar och filmer. Sedan fick vi jobba i loggboken och skriva om egna tankar.

 

Till lunch åt vi korv och stroganoff och sedan var vi ute i solen. Vi lekte en blandning av dunkgömme och vinkleken. Tid för att vara kreativa igen! Vi jobbade med den Heliga Anden och fick olika frukter(egenskaper) att avbilda i lera och två bilder.

 

Efter passet fick vi fika som bestod av kladdkaka med grädde. Efteråt gick vi till sjön och badade  men vi alla hade roligt. När vi kom tillbaka väntade en god tacomeny på oss.

 

Pass igen klockan 18! Där vi som vanligt lyssnar på bra musik men också jobbade om lärjungar. Sedan var vi ute och lekte avancerade lekar, alla blev jättesvettiga.

 

Alla skrev sina namnteckningar i varandras biblar och sen var det pass igen. Dagen avslutades med en upplevelsevandring om skapelsen inne i huset, där hälften fick ögonbindlar och den andra halvan fick visa vägen. Efter halva vandringen så bytte man bort sin ögonbindel så att det var ombytta roller!

 

Dagen slutade med en mysig andakt med låten The Path av HIM.