Vänskap, tro & bus

Moa Tingstedt och Erik Modeus är konfirmandledare i Lunds domkyrkoförsamling. Just nu träffas ledarna för första gången för att lära känna varandra och förbereda sig innan de nya konfirmandgrupperna startar.

Domkyrkoforum sjuder av liv, skrik och skratt. Stämningen är på topp och konfirmandledarna är många. Exakt hur många vet inte Moa och Erik, men de är uppdelade i två grupper. Moa är ny konfirmandledare för i år, hon konfirmerade sig i somras. Erik är mer rutinerad.
– Jag hade jättekul när jag själv var konfirmand. Jag vill göra alltihop igen och prova på hur det är att vara ledare, säger Moa.
– Det är kul att träffa nya konfirmander. Jag vill utvecklas och det gör man som ledare, säger Erik.