Tyst lunch och varm soppa

På pilgrimsplats Liberiet vid Domkyrkan kan du äta soppa i tystnad. Ta en paus, stressa av en stund och njut av god mat. Nästa tysta lunch är den 6 december.

– Jag tror att det kan vara välgörande för både kropp och själ att få sitta ner en stund i stillheten under Pilgrimsplats Liberiets valv och tillsammans med andra äta ett stycke bröd och lite soppa.  Många tycker nog att det är skönt att få vara tyst en stund och ändå inte vara ensam. Det blir som en liten vilsam oas där mitt på dagen. Kravlöst, säger Agneta Stenermark Nyberg som är pilgrims- och studentpräst.

Lunchen serveras till självkostnadspris mellan klockan 12.30 och 13.30, strax efter middagsmässan i Domkyrkan. Välkommen!

Har du frågor, kontakta gärna Agneta Stenermark Nyberg, 046 35 88 63, agneta.stenermark-nyberg@svenskakyrkan.se