Är du en prestationsprinsessa?

Emma Igelström.

Är livet en tävling? Är alla medel tillåtna för att boosta självkänslan? Den 2 oktober bjuder {Det trodde du inte} och Lunds kommun in till en studentkväll om kosttillskott, droger, dopning och längtan efter att lyckas.

– Det är lätt att bli en prestationsprins eller prestationsprinsessa, ständigt jagad av de egna kraven. Vi hoppas att kvällen ska ge mer kunskap om ett växande problem, väcka tankar och få oss att inse att vi duger som vi är, säger Josefin G Andersson, studentpräst och projektledare för {Det trodde du inte}.

Medverkande
Emma Igelström, en av Sveriges mest framgångsrika simmerskor genom tiderna med fyra VM-guld,  tolv EM-guld och sju världsrekord på meritlistan.  Efter avslutad sim-karriär gick hon igenom en identitetskris och har sedan hittat sin väg tillbaka.

Tommy Moberg, socionom och doktorand på Göteborgs universitet och en av Sveriges främsta experter i frågor kring ungdomar, dopning och missbruk. Tommy handleder och utbildar på högskola samt inom skola, socialtjänst, sjukvård och idrottsrörelse.

Moderator: Stéfanie Feldmann Olofsson, samordnare för frågor kring alkohol, narkotika, tobak och dopning inom Förebyggande-enheten i Lunds kommun.

Tid & plats: 2 oktober 2012 kl 19.15. Domkyrkoforum. Fri entré. Välkommen!

Det trodde du inte är ett projekt som drivs av Svenska kyrkan i Lund och riktar sig till studenter vid Lunds universitet. Projektet vill under åren 2011-13 skapa nya mötesplatser och kommunikationsvägar mellan Svenska kyrkan och studenter i Lund. Det vill säga var kan studenten i Lund och Svenska kyrkan mötas? facebook.com/dettroddeduinte