Lunchgospel på Ekonomihögskolan

Varför inte sjunga gospel till lunchmackan? Fyll lungorna med luft och tanka glädje och energi! Du behöver inte ha sjungit gospel tidigare.

Vi träffas på Ekonomihögskolan torsdagar kl 12.00-13.00 med start den 31 januari. Alla studenter och anställda vid Lunds universitet är välkomna. Vi sjunger sedan tillsammans varje torsdag. Efteråt serveras lunchmacka. Ingen anmälan.

Körledare är Stefan Ekblad, som är domkyrkoorganist i Lunds domkyrkoförsamling. Lunchkören är ett samarbete mellan {Det trodde du inte} och Ekonomihögskolan vid Lunds universitet.

Det trodde du inte är ett projekt som drivs av Svenska kyrkan i Lund och riktar sig till studenter vid Lunds universitet. Projektet vill under åren 2011-13 skapa nya mötesplatser och kommunikationsvägar mellan Svenska kyrkan och studenter i Lund. Det vill säga var kan studenten i Lund och Svenska kyrkan mötas? facebook.com/dettroddeduinte
www.svenskakyrkan.se/lund