Studentkväll med Nina Björk

Varje tid har sin dröm om hur människan ska vara. I boken Lyckliga i alla sina dagar gör Nina Björk upp med konsumtionssamhället och längtar efter en utopi. För där drömmen säger ”jag är värd ett annat öde” säger utopin ”alla är värda ett annat öde”.

Välkommen till en studentkväll på Café Athen i AF-borgen där författaren och kulturskribenten Nina Björk samtalar med journalisten Matilda Berggren.

14 maj 2013 klockan 19.15. Fri entré.

{Det trodde du inte} Svenska kyrkan i Lunds studentprojekt.

Studentkvällen är en del av We Party Too!

Det trodde du inte är ett projekt som drivs av Svenska kyrkan i Lund och riktar sig till studenter vid Lunds universitet. Projektet vill under åren 2011-13 skapa nya mötesplatser och kommunikationsvägar mellan Svenska kyrkan och studenter i Lund. Det vill säga var kan studenten i Lund och Svenska kyrkan mötas?
facebook.com/dettroddeduinte
www.svenskakyrkan.se/lund