Studenter ser filmen Broken gratis

Den 11 april klockan 19 bjuder {Det trodde du inte} Svenska kyrkan i Lunds studentprojekt och Kino i Lund in studenter till gratis filmvisning av den prisbelönta filmen Broken.

Du hämtar biljetter på Kino mot uppvisande av giltigt studentleg. Välkommen!

När 11-åriga flickan Skunk bevittnar en misshandel på sin gata dras hon in i en infekterad konflikt som successivt sammanflätar kvartersbornas livsöden. Broken är regisserad av prisbelönte teaterregissören Rufus Norris. Filmen hade premiär i Cannes och vann pris för Bästa film och Bästa manliga biroll på British Independent Film Awards. Tim Roth mottog Stockholm filmfestivals pris för Bästa skådespelare för sin insats.

Det trodde du inte är ett projekt som drivs av Svenska kyrkan i Lund och riktar sig till studenter vid Lunds universitet. Projektet vill under åren 2011-13 skapa nya mötesplatser och kommunikationsvägar mellan Svenska kyrkan och studenter i Lund. Det vill säga var kan studenten i Lund och Svenska kyrkan mötas?
facebook.com/dettroddeduinte
www.svenskakyrkan.se/lund