We Party Too i Domkyrkan

När Eurovision Song Contest kommer till Malmö vill vi fira även i Lund, på tema mångfald, musik och fest. Domkyrkan är givetvis med!

Det blir med bland annat mässa med den egyptiska sångerskan Donia Massoud, gospelkonsert med studentkören och samtal om konsumtion och lycka med Nina Björk och Matilda Berggren.

Lyckliga i alla sina dagar?
Ett samtal mellan Nina Björk och Matilda Berggren
14 maj kl 19-21, Café Athen, AF-borgen i Lundagård
I sin bok Lyckliga i alla sina dagar gör Nina Björk upp med konsumtionssamhället och längtar efter en utopi. Mitt i schlagerveckan samtalar journalisten Matilda Berggren med författaren och kulturskribenten Nina Björk om vad som händer med freden, festen och mångfalden om kommersialismen får styra våra liv.
Fri entré.
Arrangör: {Det trodde du inte} Svenska kyrkan i Lunds studentprojekt.

Fred mångfald fest – mässa i Domkyrkan
15 maj kl 21.00
Gåshudsframkallande sånger från Egypten med Donia Massoud, svensk folkvisa, schlagerton och flöjt för att fira livet och be för glädjen och freden. Medverkande: Donia Massoud, sångerska, Stefan Ekblad, musiker och Lena Sjöstrand, präst.

Gospelkonsert i Domkyrkan
16 maj kl 19.30
Studentgospelkören avslutar studentprojektet {Det trodde du inte} med en gospelkonsert där även en och annan schlagerlåt kan smyga sig in!
Medverkande: Studentgospelkören, sångsolist Maria Johansson, pianist David Lagergren, basist Ale William Sjöström och dirigent Stefan Ekblad.
Fri entré. Arrangör: {Det trodde du inte} Svenska kyrkan i Lund studentprojekt och Lunds domkyrkoförsamling

Läs mer om We Party Too!