Sing-along i Domkyrkan

Onsdagen den 23 oktober kl 19.30–20.30 bjuds Skånes körsångare in till sing-along i Domkyrkan.

Under ledning av domkyrkokörledaren Stefan Ekblad och till mäktigt orgelackompanjemang av Alexander Lundberg sjunger vi tillsammans ur körsångarnas tio-i-topplista för blandad kör.

Ingen föranmälan behövs, noter får ni låna i kyrkan. Visst låter det roligt? Samla hela eller delar av din kör, vänner samt alla andra som vill vara med och sjunga och upplev Domkyrkans alla bänkrader full av körsång.

Repertoar
Åhlén,  Sommarpsalm
Alvén, Uti vår hage
Mozart, Ave verum corpus
Bach, Jesu bleibet meine Freude
Franck, Panis Angelicus
Händel, Messias, Hallelujakören
Händel, Lacia chio pianga
Mozarts, Requiem, Lacrymosa
Faure, Oändligt han ger
Schubert, Zum Sanctus
Anonym, Härlig är jorden

Sing-along-kvällen är en del av Efterklang och försmak – Kördagar i Lund då vi bjuder på boksläpp, workshop, seminarium och en lång rad fina körkonserter. Arrangör är Lund Choral Festival/Musik i Syd i samarbete med bland andra Lunds domkyrkoförsamling och Lunds kommun.

För fullständigt program och uppdaterad information kring Sing-along-kvällen se www.lundchoralfestival.org