Sommarkonfirmandernas dagbok, dag 4

Tja tja bloggen, Motoboi här!

Idag blev killarna väckta av att Viktor och Hjalmar spelade gitarr och sjöng, och tjejerna blev väckta av att Paow och Theress skreksjöng ”Living on a Praire”.

På förmiddagen pratade vi och diskuterade Svenska kyrkans två sakrament dop och nattvard, vi tittade på filmklipp ur både Mitt stora feta grekiska bröllop och O Brother Where Art Thou? Vi skrev också ord som skulle sammanfatta dopet och nattvarden.

På eftermiddagen körde vi Capture the flag, det tog grymt lång tid. Synd att vi förlorade. Efter det så gick vi in på temat döden med hjälp av Simple Minds, Sjunde inseglet, Kent och en tipsrunda om vad döden är. Efter tunga diskussioner blev det en välförtjänt middag och sedan en promenad ner till sjön med bad av de flesta konfirmanderna. När vi kom tillbaka fortsatte vi lite med döden tillsammans med Zack Wylde och bibelstudier. Kvällen fortsatte med diskussion om yttersta tiden och Jesus löfte att komma tillbaka. Då lyssnade vi bland annat på Ozzy Osbourne och såg trailern till 2012.

Just nu när vi skrev detta så skrattade Rickard jättemycket och vi fattade inte varför… Snart är det dags för samarbetsövningar, upplevelsevandring och så avslutar vi dagen någon gång kring midnatt med andakt.

Allt gott,

Hampus, Hedda, Nadia, Nelly, Sara samt Noa, Viktor och Anna!