Nu är det nedräkning inför Lunds universitets 350-årsjubiluem

2015 anordnar Lunds universitet sitt nedräkningsarrangemang den 11 december tillsammans med Lunds domkyrka, Historiska museet samt Konsthögskolan och Musikhögskolan i Malmö.

Alla anställda, studenter och vänner till Lunds universitet hälsas välkomna med sällskap.

15.00 Ceremoni för biskop Peder Winstrup i Domkyrkan
15.45 Mingel i Kungshuset med glögg och kortare föredrag om Peder Winstrup
17.00 Julkonsert i Domkyrkan av Musikhögskolan i Malmö
18.30 Ett-år-före-fest med middag och dans å Athen, Akademiska Föreningen
Klädsel: kavaj
O.S.A. senast den 15 november 2015.

ANMÄLAN
Meddela ert deltagande till overmarskalk@rektor.lu.se. Vänligen specificera vilka programpunkter du/ni tänker närvara vid så att platser kan reserveras för er i Domkyrkan. Då antalet platser för dagen är begränsat kommer först till kvarn-principen att råda.

Kuvertpris för middagen är 350 kronor per person, övriga programpunkter är kostnadsfria. Betalning sker till plusgiro 15650-5, Lunds universitet. Glöm inte att märka betalningen med namn och ETTÅFF.