Lördagskonserter hösten 2021

Välkommen till konsert i Lunds domkyrka lördagar klockan 10.00

(Vi följer folkhälsomyndighetens avståndsrekommendationer för
sittande publik och insläppet begränsas enligt gällande restriktioner)

4 september  Tomas Willstedt
11 september  Hans Fagius
18 september  Robert Bennesh
25 september  Sofia Östling
2 oktober  Hans Nordenborg
9 oktober  Jonas Lundblad
16 oktober  Robert Bennesh
23 oktober  Vokalensemblen VOS under ledning av Robert Bennesh (i samband med Lund Choral Festival)
30 oktober  Bengt Wittje
6 november  (Ingen lördagskonsert med anledning av Alla Helgons Dag)
13 november  Robert Bennesh
20 november  ”Från Frost till Fortnite” – Musik från film och TV-spel – Susannah Carlsson tillsammans med aspiranter till Lunds domkyrkas gosskör
27 november  Albina Veisland
4 december  Hampus Söndrebo
11 december  Akiko Watanabe
18 december  Flickkören Koritsia från Kulturskolan i Lund framför Brittens ”A ceremony of Carols” under ledning av Linda Alexandersson

Under hela pandemin har domkyrkomusiken producerat konsertfilmer och musikklipp i olika format och längd som publicerats i Domkyrkans kanaler i sociala medier. Framförallt accelererade vi med minst en musikalisk uppdatering per vecka fr.o.m. 1 november 2020. Besök gärna Lunds domkyrka på Youtube där det för tillfället ligger så mycket som 80 filmer och klipp i spellistan ”Musik i Lunds domkyrka”. Här nedan finns några smakprov.

Robert Bennesh, 046 71 88 84, robert.bennesh@svenskakyrkan.se
Lena Sjöstrand, 046 71 88 81, lena.sjostrand@svenskakyrkan.se