Allhelgonahelgen 2017

Allhelgonahelgen är en tid då många söker sig till kyrkogårdarna och kyrkan. Oavsett om du vill ta en lugn paus för eftertanke, vara med på någon av våra mässor eller lyssna på musik har Domkyrkan mycket att erbjuda i helgen.

Det här händer i Lunds domkyrka

Lördag 4 november

• Högmässa klockan 11. Präster: Bo Sandahl och Mats Nyberg. Ostrochorus sjunger under ledning av Stefan Ekblad.
  • Musikgudstjänst kl 17.00. Gabriel Faurés Requiem, körensemble under ledning av Stefan Ekblad. Präst: Magnus Malmgren

Söndag 5 november

• Högmässa klockan 11. Präster: Jonas Persson och Lisa Vinsander. Kören Ide vokalensemble medverkar under ledning av Stefan Ekblad.
  • Minnesgudstjänst klockan 15.30. Präst: Mats Nyberg, diakon: Sandra Lindqvist.
  • Engelskspråkig gudstjänst, Holy Communion Service, klockan 17. Präst: Lisa Vinsander.

Övrigt som händer i Lunds kyrkor och på kyrkogårdarna under allhelgonahelgen, öppettider och vägbeskrivningar finns samlat här.

Känner du någon i din omgivning som drabbats av ett dödsfall i familjen? Här finns samlade tips om hur vi kan stötta och hjälpa i sorgen.