Konstverk av Nathan Coley invigs

Varmt välkommen till invigningen av konstverket som internationellt erkända konstnären Nathan Coley fått i uppdrag att skapa för Råängens konst- och arkitekturprogram, den 2 juni 2018. Detta är det första verket som uppförs på Lunds domkyrkas område i Brunnshög, i nordöstra Lund.

Vi möts utanför Lunds domkyrka kl 14.00, då Nathan Coley kommer prata kort om verket ”And We Are Everywhere”. Sedan promenerar vi tillsammans till Brunnshög (4,5 km) för att se skulpturen. På plats kommer Lena Sjöstrand (Domkyrkokaplan i Lunds) och Jes Fernie (curator) ge oss en fördjupad introduktion till konstverket.

Förfriskningar kommer att serveras i Brunnshög och transport tillbaka till Domkyrkan kommer att finnas tillgänglig.

För er som tar er till Brunnshög på annat sätt än vår gemensamma promenad, var på plats vid 15.30 för invigning. Parkering finns på Utmarksvägen, fem minuters gångväg från ”And We Are Everywhere”. Läs mer på www.raangen.se där det också finns en karta!

För mer information, kontakta Lena Sjöstrand, lena.sjostrand@svenskakyrkan.se, 046-71 88 81