Jonna Bornemark gästar Domkyrkoforum

Onsdag den 3 oktober är det dags för föreläsning nummer två i vår serie ”Tro, liv och vetande” 2018. Det är Jonna Bornemark, doktor i filosofi och författare, som kommer för att samtala om ”Scentism och frågan om vad liv är”.

Jonna hörs ofta i bland annat Filosofiska rummet i P1, och hon är också författare till ett antal böcker:

• Det omätbaras renässans : En uppgörelse med pedanternas världsherravälde. 2018
  • Kroppslighetens mystik. 2015.
  • Kunskapens gräns, gränsens vetande : en fenomenologisk undersökning av transcendens och kroppslighet. 2010.
  • Det främmande i det egna : Filosofiska essäer om bildning och person (red.).  2007.

Här hittar finns hela programmet för Tro, liv och vetande hösten 2018. Fri entré men begränsat antal platser. Insläpp kl 19.00 och föreläsningen börjar kl 19.15.

Kontakt: Mats Nyberg, mats.e.nyberg@svenskakyrkan.se