Skänk en klapp!

Gör julen lite gladare för barn i utsatta familjer i Lund! Förra året hjälpte vi, tack vare insamlade gåvor, över 110 barnfamiljer i Lund att få en lite gladare jul. Det vill vi kunna göra i år också!

Vill du hjälpa oss? Gör så här!
Lämna din julklapp till Diakonicentralen på Råbygatan 18, mån-tors 9-14 och fre 9-12 eller ring 046-71 87 68. Du kan också kontakta din församling för inlämning. Vi tar emot gåvor fram till den 17 december 2018. Läs mer och hitta adresser till Lunds församlingar på www.svenskakyrkan.se/lund

Tänk på: Julklapparna ska vara i oanvänt skick, och inte inslagna. För äldre barn är laddade presentkort på fika, badhus, bio och andra upplevelser mycket uppskattade. Presenterna skänks till familjer med barn mellan 0 och 18 år.

Vill di veta mer? Kontakta gärna Domkyrkans diakon Sandra Lindqvist 046-71 87 46
sandra.lindqvist@svenskakyrkan.se