Boka påskvisning för skola och förskola

2019 erbjuder vi två olika påskvisningar – en variant för förskola och en variant för grundskolans alla stadier. Välkommen att boka!

PÅSKRESAN

Domkyrkan gör sig redo för påsken och har packat färdigt. men hur hänger allt ihop? Påskägg, Jesus, kors och kycklingar?

Boka

• Ålder: Förskola
  • Omfattning: Visningen tar cirka 20 minuter.
  • När: 27-29 mars, 1-5 april, 8 april, 10 april, 12 april 2019 boka
  • Ni bokar genom att skicka e-post till maria.johnsson@svenskakyrkan.se eller ringa 046 71 87 34.
  • Obs: Er bokning är inte giltig förrän vi har bekräftat den per e-post.

PÅSK – Varför då?

Varför ger vi påskägg? Vad har fastlagsbullen med påsk att göra? Och varför har vi påsklov? Följ med på en vandring genom påskens berättelse. Eleverna får träf- fa några personer från Jesu tid, som berättar mer om händelserna i Jerusalem. Berättelsen om den första kristna påsken ger en förklaring till påsktraditioner vi kan möta i dag.

Boka

• Ålder Skolans alla stadier
  • Omfattning Visningen tar cirka 30 minuter. när 3-5 april, 9-10 april, 12 april 2019
  • Boka Ni bokar genom att skicka e-post till maria.johnsson@svenskakyrkan.se eller ringa 046 71 87 34.
  • OBS! Er bokning är giltig först när vi har bekräftat den per e-post.