Ramklints Domkyrkobröd med morot och sötpotatis

Dela domkyrkobröd – en livsviktig insats

När du köper ett Domkyrkobröd hos Ramklints Conditori i Lund går två kronor till Svenska kyrkans internationella arbete till stöd för människor i utsatthet. Brödet är skapat speciellt för Lunds domkyrka och Fastekampanjen 2019 och innehåller bland annat morot och sötpotatis.

Bakom varje siffra finns en människa. 135 miljoner människor är i akut behov av akut humanitärt stöd. Människor som fått sin tillvaro sönderslagen av krig, våld och naturkatastrofer. Svenska kyrkans internationella arbete stödjer humanitära insatser på plats över hela världen. Din gåva räddar liv och bidrar till hopp och värdighet där nöden är som störst.

Gör skillnad för människor som drabbas av krig, våld och naturkatastrofer, ge en gåva och stötta Svenska kyrkans fastekampanj!