Norra kyrkogården Lund, allhelgonahelgen 2020

Under allhelgonahelgen minns vi på ett särskilt sätt våra döda. Vi smyckar deras gravar med blommor och tänder ljus som lyser upp i mörkret mellan lördag och söndag. Du är välkommen till en kyrka eller kyrkogård i Lund för att minnas.

I år blir det ett lite annorlunda upplägg på Norra kyrkogården i Lund. Det finns tyvärr ingen möjlighet till ljuständning inne i S:t Olofs kapell. Istället sker ljuständning utomhus.

Minnesgudstjänsterna i S:t Olofs kapell kommer att ske klockan 15 och 16 på lördagen. Svenska kyrkan finns på plats för samtal, kaffe och saft under lördagen.

Kyrkogårdens grindar stänger kl 21 fredag den 30/10 och är öppna från 7 på morgonen till cirka 19.30 på kvällen, 31oktober-1 november 2020.

Möjlighet att köpa granris finns under lördagseftermiddagen.

Det är mycket trafik till Norra kyrkogården den här dagen och det kan vara ont om parkeringsplatser. Vi rekommenderar att komma till fots eller cykel för dem som har möjlighet. Endast parkering på anvisade platser.

Här hittar du mer information om vad som händer i Lunds domkyrka under allhelgonahelgen 2020.