Digitala gudstjänster och konserter

Vid gudstjänster och andakter kan högst 8 personer delta. Det betyder att kyrkan måste ställa om och tänka nytt när många inte kan eller vill komma till gudstjänster och konserter i kyrkan. Vi har livesänt och spelat in mängder av andakter, mässor och konserter. Dessa finns samlade på vår youtubekanal.

Under våren 2021 fortsätter vi med våra digitala andakter på måndagar och fredagar. De läggs upp både på facebook och youtube.
Så här ser de viktigaste förändringarna ut i nuläget och de gäller från söndag 22 november 2020 och fram till 7 februari 2021

Digitala sändningar från Lunds domkyrka

• Söndagens högmässor sänds enbart digitalt, kl 11. Finns på youtube och Svenska kyrkan i Lund
  • Vi sänder digitala andakter måndag och fredag, på Facebook och Youtube.
  • Holy communion service fortgår men med 8 deltagare – dessa sänds även digitalt via Facebook.
  • Konserter och lördagskonserter ställs fr.o.m 28 november in men digitala musikinspelningar läggs upp på lördagar kl 10.
  • Alla guidade visningar ställs in – men den digitala serien “1 minut om Domkyrkan” fortsätter med nya avsnitt. Finns på youtube!

Du hittar oss på vår Facebooksida och  på vår Youtube-kanal. På Youtube har vi en speciell spellista för musik, här kan du se konserter och framförande av musikstycken.

Välkommen att vara en del av katedralen via webben!

För mer information, kontakta Lunds domkyrka på info@lundsdomkyrka.se eller ring 046-718700.