Boka Domkyrkoforum

Domkyrkoforum är ett populärt konferenscentrum mitt i Lund. Här kan du arrangera större konferenser och mindre seminarier.

Du kan också göra ett besök med församlingen eller arbetslaget. I samband med konferenser och besök går det att beställa lunch eller kvällsmat.

hörsalen_webb
Hörsalen.

Hörsalen är en fullt utrustad konferenssal som rymmer 100 personer.

laurentiisalen1
Laurentiisalen.

I Laurentiisalen finns det plats för 70 personer. Salen kan bokas  för lunch eller middag. I huset finns även en mindre lokal, Donatus, som lämpar sig för grupper upp till 15 personer.

donatus

.donatus2
Donatus.

I aktivitetsrummet Finn samlas grupper med unga och gamla för möten eller skapande. På andra våningen har har personalen i Lunds domkyrkoförsamling sina arbetsrum.

Boka lokal, mat, dryck
Vill du boka lokaler i Domkyrkoforum, Laurentiisalen eller har frågor om mat och dryck, välkommen att kontakta husmor Sladana Jankovic, 046 35 87 63, sladana.jankovic@svenskakyrkan.se

Sladana Jankovic
Sladana Jankovic är husmor i Domkyrkoförsamlingen.