Drop in-dop 2016

Den 12 november 2016 är det drop in-dop i Lunds domkyrka. Alla är välkomna oavsett ålder.

Kanske blev det aldrig tid för dop, kanske kändes det för stort och omständligt. Drop in-dop är en möjlighet att komma till kyrkan och låta döpa sitt barn eller sig själv utan att behöva boka tid. Vi ordnar allt och bjuder även på dopkalas med tårta.

När du kommer till kyrkan får du träffa en präst och prata om dopet. Sedan firar vi en kort dopgudstjänst just för dig eller ditt barn. Det finns dopklänning att låna för den som vill.
Anmälan är öppen 11.00-16.00, första dopet hålls kl 12.00.

Om den som döps är under 18 år krävs vårdnadshavares medgivande, och om det finns två vårdnadshavare krävs bådas medgivande

Frågor? Kontakta Josefin G Andersson, josefin.g.andersson@svenskakyrkan.se, 046-35 87 47