Drop in-dop

Lunds domkyrka erbjuder drop in-dop 7 november 2020. Alla är välkomna oavsett ålder!

Kanske blev det aldrig tid för dop, kanske gick det inte genomföra i våras eller kanske kändes det för stort och omständligt. Drop in-dop är en möjlighet att komma till kyrkan och låta döpa sitt barn eller sig själv utan att förboka. I år, 2020, måste vi dock ta upp föranmälningar senast 2 november, för att kunna planera dopen så säkert som möjligt för alla och undvika trängsel.

När du kommer till kyrkan får du träffa dopprästen och prata om dopet. Sedan firar vi en kort dopgudstjänst just för dig eller ditt barn. Det finns dopklänning att låna för den som vill.

Om den som döps är under 18 år krävs vårdnadshavares medgivande, och om det finns två vårdnadshavare krävs bådas medgivande.

Anmälan och frågor till Josefin G Andersson josefin.g.andersson@svenskakyrkan.se eller 046-71 87 47.

Läs om Vidar som döptes som vuxen!