Mässa av, med och för ungdomar

En söndagseftermiddag i månaden firas en mässa i Lunds domkyrka av, med och för ungdomar.

Konfirmandmässa

Välkommen till en mötesplats av och med ungdomar från Lundatrakten. I Domkyrkan firas varje månad en mässa av, med och för ungdomar. I mässan medverkar ungdomar med en dialogpredika, solomusik, delande av en livsberättelse, förbön, kompmusik till psalmerna, duka nattvardsbordet och utdelandet av nattvarden.

Vid varje tillfälle samlas cirka 100 personer på mässan – allt ifrån konfirmander till sistaårsgymnasister. Mässan börjar klockan 15.30 i Domkyrkans dopkapell. Mässan arrangeras av Domkyrkoförsamlingen i samverkan med gymnasieprästerna i Lund. Vi fyller på listan nedan med nya namn allt eftersom terminens schema blir klart.

Våren 2015
Söndagen den 15 februari Lights inspirerad av Ellie Golding.
Söndagen den 15 mars The sharing song inspirerad av Jack Johnson.
Söndagen den 12 april Living each day blind inspirerad av The Darkness.