Program för skola och förskola

För snart 900 år sedan invigdes Lunds domkyrka. Sedan dess har det varit en plats dit människor har kommit av en mängd olika anledningar. Varje år passerar tusentals barn och ungdomar genom Domkyrkans portar för att vara med i ett av våra pedagogiska program.

I nuläget är det viktigare än någonsin att höra av sig om man planerar att besöka Domkyrkan på egen hand. För mer information samt bokning, välkomna att kontakta: Melissa Isla Venegas 046 71 88 78, melissa.islavenegas@svenskakyrkan.se

Läs mer om de olika program vi erbjuder i menyn, alla har koppling till gällande läroplan. Genom att besöka Domkyrkan med er klass eller förskolegrupp uppfyller ni därmed något eller några av målen som finns angivna i läroplanen. Alla program erbjuds utan kostnad för skolan/förskolan. För att enklast boka ett program fyller ni i formuläret på vår boka-sida.

Besök under lovtid

Alla Domkyrkans pedagogiska program är bokningsbara utan kostnad även under lovtid. Vi tar gärna emot grupper från fritidshem!

Om du besöker Domkyrkan på egen hand

Hör av dig! Domkyrkan är en levande kyrka och det händer mycket här. Gudstjänster, begravningar, dop, konserter och visningar… Ibland måste vi stänga kyrkan för rundvandring. Därför vill vi gärna att du föranmäler din grupp om du kommer utan att boka något av våra pedagogiska program. Kontakta Melissa Isla Venegas, som är domkyrkoguide, 046 71 88 78, melissa.islavenegas@svenskakyrkan.se någon vecka i förväg.

Hittar du inte det du söker?

Kontakta gärna Maria Johnsson, församlingspedagog, 046 71 87 34, maria.johnsson@svenskakyrkan.se

Allmän visning

Förskola, grundskola och gymnasieskola.

Domkyrkan berättar om kristen tro

Förskola, grundskola och gymnasieskola.

Möte med julkrubban

Förskola och grundskola