Studentprästerna i Lund

Studentprästerna är till för dig som är student eller anställd vid Lunds universitet och SLU-Alnarp. Oavsett tro eller livsåskådning är du välkommen.

Här hittar du allt som rör studentprästerna i Lund.

mail: studentprasterna.lund@svenskakyrkan.se
eller någon av oss direkt.

Lunds Domkyrka på Instagram

• Det är under valven det händer. Ljudet från orgeln och ljudet från stenhuggaren. Morgonmässan och pilgrimsbönen. Murbruk som torkar och ljus som tänds. Nu, som då. 💒
#lundsdomkyrka #cathedral #absiden2019 #valven #orgelläktare #visitlund #visitskane #förritiden #nuförtiden
  • En liten och otroligt detaljrik Lundadomen. Målat av Emanuel Vigeland på 1930-talet. Fönstret finns i Den sjuarmade ljusstakens kapell.
#lundsdomkyrka #vigeland #glasmålning #miniatyrer #kulturarvet #visitlund #hallalund
  • Arbetet i högkoret gör stora som små lundensare nyfikna så i årets sportlovsvisning ska vi fokusera lite extra på hantverk och olika material så som tyg, sten och glas. Se hemsidan för mer information. Välkomna!
#lundsdomkyrka #lovilund #absiden2019 #kulturarvet #byggnadsvård #svenskakyrkan
  • Trevlig helg! Grannarna laddar inför bokrean✌️ #bookfacefriday #arkenbokhandel #godagrannar #lundsdomkyrka #visitlund