Vuxen

Vill du samtala med andra om kristen tro? Bara träffas och fika, lyssna till föredrag, pilgrimsvandra eller fira gudstjänst? Du är alltid välkommen till Lunds domkyrka.

Pilgrim

Över hela Europa går pilgrimsvägar, genom Skåne och Blekinge finns Pilgrimsvägen med Lunds domkyrka som nav.

Samtal och fördjupning

I Lunds domkyrkoförsamling finns flera möjligheter till samtal, fördjupning och föreläsningar om kristen tro och Domkyrkan.

Öppna föreläsningar

Våren 2016 bjuder Lunds domkyrkas vänner som vanligt in till lördagsföredrag om olika ämnen samt föreläsningsserie på torsdagar. Alla är välkomna.

Heliga danser, Tai Chi, meditation

I den övre salen på Liberiet finns flera mötesplatser mellan kyrkans tradition och människors längtan efter det heliga. Just nu genomgår lokalerna en stor renovering som pågår hela 2016. Verksamheterna har nya lokaler – se var under "Läs mer".

Tyst meditation

När Liberiet renoveras tiden flyttar den tysta meditationen till Arkaden i Kapitelhuset vid Lunds stiftskansli.

Nattkyrkan

Nattkyrkan är en mötesplats i Lunds domkyrka för stillhet, reflektion, enskilda samtal, fika, andakt och gemenskap.