Vuxen

Vill du samtala med andra om kristen tro? Bara träffas och fika, lyssna till föredrag, pilgrimsvandra eller fira gudstjänst? Du är alltid välkommen till Lunds domkyrka.

Pilgrim

Över hela Europa går pilgrimsvägar, genom Skåne och Blekinge finns Pilgrimsvägen med Lunds domkyrka som nav.

Samtal och fördjupning

I Lunds domkyrkoförsamling finns flera möjligheter till samtal, fördjupning och föreläsningar om kristen tro och Domkyrkan.

Öppna föreläsningar

Våren 2015 bjuder Lunds domkyrkas vänner som vanligt in till lördagsföredrag om olika ämnen. Alla är välkomna.

Heliga danser, Tai Chi, meditation

I den övre salen på Liberiet finns flera mötesplatser mellan kyrkans tradition och människors längtan efter det heliga. Från och med den 13 november 2014 stängs Pilgrimsplatsen för en efterlängtad renovering. Renoveringen pågår sedan hela 2015. Verksamheten fortsätter som vanligt i nya lokaler.

Tyst meditation

Den första januari 2015 kommer Liberiets övre våning att stängas för en omfattande renovering. Renoveringen tar cirka ett år. Under tiden flyttar den tysta meditationen till Arkaden i Kapitelhuset vid Lunds stiftskansli.

Nattkyrkan

Nattkyrkan är en mötesplats i Lunds domkyrka för stillhet, reflektion, enskilda samtal, fika, andakt och gemenskap.