Öppna mötesplatser

Nedan finner du en översikt över öppna mötesplatser i Lunds domkyrkoförsamling.

Trivselträffar i Lunds innerstad
Trivselträffar sker samarbete mellan Lunds domkyrkoförsamling, Allhelgonaförsamlingen och S:t Peters klosters församling. Träffarna alternerar mellan de olika församlingarna. Program hösten 2016. Välkommen!

Lunds domkyrkas vänner

Lunds domkyrkas vänner är en ideell förening som verkar för Domkyrkan i Lund. Tillsammans med församlingen bjuder LDV in till öppna föreläsningar och sammankomster med föredrag.
Här finns programmet för föreläsningsserien Reformationstidens stora gestalter.

Här ser du vårens program till de öppna lördagsföredragen. Alla är välkomna till föreläsningarna, både medlemmar och icke medlemmar. Ingen föranmälan behövs. Det går bra att komma vid enstaka tillfällen.

Pilgrimsplats Liberiet

Pilgrimsplats Liberiet är stängt för en efterlängtad renovering. Verksamheten fortsätter som vanligt i nya lokaler. Pilgrimsbönerna är som tidigare i Domkyrkans krypta onsdag, torsdag och fredag kl 9.00-9.15. Bibelsamtalen efter pilgrimsbönen är i rummet Donatus i Domkyrkoforum.
Onsdagar kl 10.00-12.00 kan du träffa pilgrimsvärdar på Torget i Domkyrkoforum för att få kartor och aktuell information om vandringar.

Har du frågor, kontakta gärna pilgrimspräst Anna Alebo, 046 35 87 64, pilgrim@lundsdomkyrka.se. Läs mer på pilgrimsvagen.se