Konfirmation

Ordet konfirmation betyder bekräfta – konfirmationen är en bekräftelse på dopet, att få säga ja till att fortsätta fundera kring livets stora frågor, att fortsätta äventyret i trons värld.

Är du inte döpt så gör det inget, du kan börja ändå och döpas under resans gång.

Vem är du? Vad längtar du efter?

Gud, kärlek, musik, gemenskap…. Allt ryms i en konfirmandtid. Den är som ett äventyr in i dina innersta tankar och funderingar, en resa du delar med andra, med Gud och kyrka. Här får du fundera över sådant som är viktigt i livet – liv och död, kärlek och vänskap, glädje och sorg, död och liv, Gud och Jesus.

De 24 äventyrens konfirmation

Vill du prova saker du tidigare inte har gjort och samtidigt konfirmeras i 870-åriga Lunds domkyrka? Under året i De 24 äventyren får du följa med på en resa från universums kant rakt in i djupet av ditt eget hjärta.

Lunds Domkyrka på Instagram

• Välkomna in att njuta av den nya fotoutställning på väggen, av Isabel Herlöfsson.
#domkyrkoforum #konstpåväggen #visitlund #hallalund
  • Nya Finn! Kom och hämta, eller läs på issuu. #lundsdomkyrka #lundcathedral #lund #svenskakyrkan #magasin #tidningsdesign #grafiskdesign
  • Oj vilken dag vi har haft på domkyrkoforum idag! Politiskt debatt, panelsamtal, föreläsningar nu är det dags för ett samtal med flera av svenska kyrkans unga om att våga vara sig själv. Nytt på schemat är att kören STRÖM sjunger 18.30 i domkyrkan. Sen är det såklart dags för regnbågsmässa 19.30. Varmt välkomna 🌈❤️💒 #lundsdomkyrka #svenskakyrkan #lundapride
  • Prideparaden är igång! 🌈❤️💒 #svenskakyrkan #visitlund #pride #lundapride #störstavalltärkärleken