Öppna sommarvisningar

VISNINGAR PÅ SVENSKA 2020: 22 JUNI – 24 AUGUSTI

• 22 juni–23 augusti: Måndag-onsdag samt lördag kl. 11–12.
  • Visningen startar i Domkyrkoforum. Gratis.
  • Max 15 deltagare.
  • Visningar för barn och familj: Upptäck labyrinten, onsdagar och lördagar kl 13.15-13.45, 24 juni-15 augusti. Samling vid kyrkans huvudingång. Gratis för både stora och små, ingen föranmälan behövs. Kontakt: Melissa Isla Venegas, melissa.islavenegas@svenskakyrkan.se

Guided tours in English

Deutschsprachige Führungen

Visitas guiadas en Español

Temavisning: Fru Görvel visar det astronomiska uret

Fru Görvel berättar om det astronomiska uret och om Domkyrkan, måndagar och torsdagar kl.14.45-15.15 från vecka 27-33. Visningen sker vid det astronomiska uret. Upplev det astronomiska uret spela och stanna sedan kvar för att höra om kvinnan vars porträtt hänger bredvid uret. Varför finns porträttet i Lunds domkyrka och vad har hon för koppling till Lund?
Missa inte våra digitala guldkorn från guiderna! Finns på youtube.com/lundsdomkyrka