Gemenskap och aktiviteter

Vi försöker att hitta på något för alla. Gillar du att gå på bio, sjunga i kör eller sitta i timmar och samtala… eller kanske äta tacos? Här ser du vårt program.

Interreligiös filmfestival 3-4 maj i samarbete med Kino, mer info kommer snart. Håll gärna koll på vår Facebooksida!
Kontakt: Jan Kjellström, jan.kjellstrom@svenskakyrkan.se

Tacolov: En plats för häng – en tid för lovsång. Några fredagar under terminen bjuder vi in till tacohäng för studenter i Västerkyrkan kl 18.00-19.30! Anmäl en dag i förväg hur många tacos du vill ha. Pris 40 kr och måltiden är vegetarisk. Kvällen fortsätter 19.30 med en gudstjänst öppen för alla med lovsång, intervju, nattvard och bön.  Kontakt: Karin Olofsdotter karin.olofsdotter@vasterkyrkan.nu

”USCh” – Uniting Students’ Choir: Välkommen till en kör för studenter och unga vuxna mellan 19 och 30 år. Repetition i Västerkyrkan på onsdagkvällar under terminstid.
Kontakt: eva.kunda.neidek@vasterkyrkan.nu, 0701 72 33 37.

Podcast: ”Karins Koloni”. Välkommen in! Studentpastor Karin Olofsdotter samtalar med studenter om stort och smått i sin mysiga kolonistuga.

Universitetets julavslutning. 27 maj kl. 18.30 i Domkyrkan. Kom och avsluta terminen med sång, musik och tänkvärda ord.

Debora – En kristen, feministisk förening i Lund som lyfter fram feministiska perspektiv ur bibeln och vill öka medvetenheten om förtryckande patriarkala strukturer i vår kristna tradition. Träffarna är utformade efter ett tema. Mer info finns på Deboras Facebooksida.