Gemenskap och aktiviteter

Vi försöker att hitta på något för alla. Gillar du att gå på bio, sjunga i kör eller sitta i timmar och samtala… eller kanske äta tacos? Här ser du vårt program.

Gratis bio på Kino. Några gånger per termin bjuder vi på gratis bio för studenter. I höst blir det den 17 oktober. Efteråt bjuder vi på fika i Domkyrkoforum. Var och när du kan hämta biljetter annonserar vi på vår Facebooksida!
Kontakt: Jan Kjellström, jan.kjellstrom@svenskakyrkan.se

Tacolov: En plats för häng – en tid för lovsång. Några fredagar under terminen bjuder vi in till tacohäng för studenter i Västerkyrkan kl 18.00-19.30! Anmäl en dag i förväg hur många tacos du vill ha. Pris 40 kr och måltiden är vegetarisk. Kvällen fortsätter 19.30 med en gudstjänst öppen för alla med lovsång, intervju, nattvard och bön. Höstens datum är 7/9 12/10 16/11 och 14/12. Kontakt: Karin Olofsdotter karin.olofsdotter@vasterkyrkan.nu

”USCh” – Uniting Students’ Choir: Välkommen till en kör för studenter och unga vuxna mellan 19 och 30 år. Repetition i Västerkyrkan på onsdagkvällar under terminstid.
Kontakt: eva.kunda.neidek@vasterkyrkan.nu, 0701 72 33 37.

Podcast: ”Karins Koloni”. Välkommen in! Studentpastor Karin Olofsdotter samtalar med studenter om stort och smått i sin mysiga kolonistuga.

Universitetets julavslutning. 6 december kl. 18.30 i Domkyrkan. Kom och avsluta
terminen med sång, musik och tänkvärda ord. Vi bjuder på glögg och pepparkakor efteråt!

Debora – En kristen, feministisk förening i Lund som lyfter fram feministiska perspektiv ur bibeln och vill öka medvetenheten om förtryckande patriarkala strukturer i vår kristna tradition. Träffarna är utformade efter ett tema. Mer info finns på Deboras Facebooksida.