Telefon, e-post och karta

Kontakta oss gärna. Du är alltid välkommen! Lunds domkyrka är öppen varje dag, aktuella öppettider hittar du på denna webbplats.

Lunds domkyrka hittar du också på facebook/lundsdomkyrka, twitter/lundsdomkyrka och instagram/lundsdomkyrka

Kontaktformulär

Vill du komma i kontakt med oss? Använd formuläret nedan så skickas ett e-brev automatiskt. Du kan också ringa Svenska kyrkans växel, 046-35 87 00.

Anställda i Domkyrkoförsamlingen

Här hittar du telefonnummer och e-postadresser till församlingens anställda medarbetare.

Domprost, domkyrkoråd och stiftskansli

Domprosten ansvarar för allt kyrkligt i Lunds pastorat. Domkyrkorådet är det organ som förvaltar Domkyrkofastigheten och dess tillgångar. På stiftskansliet arbetar bland annat biskopen.

Karta till Domkyrkan

Lunds domkyrka ligger mitt i staden med parken Lundagård, Krafts torg, Kyrkogatan och Stortorget som närmaste grannar. Från många platser i staden kan man se delar av Domkyrkans två torn, i folkmun kallade ”Lunna pågar”.