Vill du ha en gäst?

Nu har vi fått ganska många frågor från “utsocknes” som gärna vill komma till Lund i Marie Bebådelse-helgen. Åt grupper fixar vi inkvartering i församlingshem, men det är en del deltagare som kommer på egen hand också.

Bor du själv i Lund? Kan du ta emot en eller två i bäddsoffan eller på vardagsrumsgolvet? Allt som behövs är lite kvällste på lördagen, två kvadratmeters golvyta som gästen kan rulla ut liggunderlag och sovsäck på (om du inte råkar ha en extrasäng) och så söndagsfrukost. I gengäld får du en bit av världen!

Hör av dig till Eva, eva.m.carleheden@svenskakyrkan.se, och tala om hur många gäster du kan ta emot!

(Har du möjlighet att ta emot någon redan på fredagskvällen, så berätta gärna det också.)