Sommarkonfirmandernas dagbok, dag 6

Hej alla där hemma som följer oss på bloggen! På morgonen hade vi en mysig andakt med 80-talsklassikern 40 av U2. Sedan åt vi en utomordentlig frukost. Efter det så städade alla utom vi och de som hade hand om andakten för dagen.

På förmiddagen i hade vi pilgrimsvandring i skogen. Fredrik, Rickard, Patrik och Sara berättade om deras förebilder innan vi fortsatte vandringen under tystnad. Patrik nummer två avslutade pilgrimsvandringen med en riktigt bra låt och Jojo-Bear i vår grupp, och även några andra dårar badade. Paul blev attackerad av en svan som hette Svante. Vid sjön åt vi även en god pastasallad.

När vi hade promenixade tillbaka till gården så gjorde vi sketcher av bibelberättelser. Erik var Justin Bieber. Efter det hade vi diverse bibeltävlingar. Senare började vi på vår konfirmationsredovisning, vi blandade nya grupper och åt sedan middag. Kvällen avslutades med en expertpanel där vi fick svar på alla våra frågor och en fin andakt med The Cross av Prince och Therese som sjöng Kevlarsjäl av Kent.

Nu är vi sjukt trötta. Mycket kärlek ifrån gruppen Moto Boy