Jakten på lycka fortsätter

Den 20 september arrangerar ”Det trodde du inte”, Svenska kyrkans studentprojekt i Lund, en kväll för studenter på Café Athén i AF-borgen. Ann Heberlein leder ett samtal med Bob Hansson och Bengt Brülde om vår tids eviga jakt på lycka.

– Vi vill gärna vara lyckliga. Och helst lyckade också. Många av dagens studenter känner en stor press på alla plan, säger prästen och projektledaren Josefin G Andersson.
Du ska vara en lyckad student, partner, vän och det ska synas, inte minst på facebook. Dessutom står du i startgroparna till ett yrkesliv i hård konkurrens med många andra. Lyckligast vinner, men vad är egentligen lycka?

Detta ska Ann, Bob och Bengt diskutera i dialog med studenter på Café Athén den 20 september kl 19.15. Det är fri entré.

Redan nu kan studenter gå in på www.facebook.com/dettroddeduinte och skriva om vad lycka är för dem, diskutera och kommentera.

Det trodde du inte är ett projekt som drivs av Svenska kyrkan i Lund och riktar sig till studenter vid Lunds universitet. Projektet vill under åren 2011-2013 skapa nya mötesplatser och kommunikationsvägar för att utveckla relationen mellan Svenska kyrkan och studenter i Lund.

Mer information om studentkvällen och projektet hittar du på www.facebook.com/dettroddeduinte
Kontakta gärna Josefin G Andersson, studentpräst/projektledare, 046 35 87 47 (kopplas till mobilen) eller Kristina Strand Larsson, informatör i Domkyrkoförsamlingen, 046 35 87 38.