Vill du jobba i Domkyrkoforum?

Vill du blir Domkyrkoforums “ansikte” mot husets besökare? Vi söker en värd i Domkyrkoforum.

I slutet av november invigs Domkyrkoforum – en nybyggd byggnad med ett modernt formspråk som ska förstärka upplevelsen av besöket i Lunds domkyrka och vara en mötesplats för samtal, lärande och fördjupning i kristen tro både för tillfälliga besökare men också för Lundabor. I Domkyrkoforum finns utställningsytor, en hörsal och ett öppet, gästfritt torg med en enkel kaffeservering. Nu söker vi dig som vill vara Domkyrkoforums ”ansikte” gentemot husets besökare. I arbetsuppgifterna ingår bl a:

• Värdskap i Domkyrkoforum
• Information till besökare
• Löpande tillsyn av lokaler, service vid uthyrningar
• Vissa administrativa uppgifter

Du är serviceminded, gillar omväxlande och praktiska arbetsuppgifter och är mån om att alltid möta besökare på ett positivt och tillmötesgående sätt. Goda språkkunskaper och goda kunskaper om Svenska kyrkan och Lunds domkyrka är önskvärda. Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan och är beredd att bli en tydlig representant för Lunds domkyrka och Svenska kyrkan gentemot Domkyrkoforums besökare.

Schemalagd arbetstid, helgtjänstgöring förekommer. Tjänsten ledigförklaras med förbehåll för  att erfoderliga beslut i kyrkofullmäktige tas.

Upplysningar och mer information om tjänsten  lämnas av
Domprost Håkan E Wilhelmsson, tel 046 – 35 87 40
Informatör Rickard Bonnevier, tel 046 – 35 87 41
Diakon Maria Leijman, tel 046 – 35 87 46

Ansökan, märkt med ref.nr 25/2011, skall vara Lunds kyrkliga samfällighet, Kyrkoförvaltningen, Box 1096, 221 04 Lund, tillhanda senast 2011-10-14.

Intervjuer äger rum den 20 oktober. Tillträde den 15 november eller enligt överenskommelse.