Övernattning!

Nämen hej hej!

Senaste helgen (17-18/3) var det alltså dax för konfirmandledare att sova över i självaste Domkyrkan! När folk kom till forum runt halv fem var alla jättetaggade och såg fram emot en superkväll.

Det första som hände var att några stycken gick för att hämta de smaskiga pizzorna vi hade beställt. Hela 20 stycken kom det släppandes på. Efter mycket skratt och prat under maten så var det tid för lite lekar!

Det hela började med “Tinker, tailor, soldier, spy” där man två och två så snabbt som möjligt ska hitta tillbaks till varandra och göra förutbestämda övningar efter att man blundat, gått runt, och blandat sig med de andra paren. Och här fick vi samma vinnare båda gångerna vi körde det, så får se om någon våga utmana mästarna nästa gång ;)

Sen lektes det bla. “Under Hökens vingar kom”, “Kändissoffan” och Charader mm innan det var dags för musikquiz! Efter mycket skuttande upp och ner, omdisskuterade poäng, skratt och spänning så hade vi ett vinnande lag som belönades med varsin Center.

Vi det här laget började fler och fler gäspa och klockan började närma sig lämnaforumgåinidomkyrkan-dags. Så då tog vi och gjorde oss iordning och tog oss över mot kyrkan. Väl där hade vi liiiite krångel att ta oss in… men efter några telefonsamtal och hit och dit med dörren så befann vi oss allihopa inne i kyrkan och var i full färd med att packa upp.

Kvällen avslutades med mycket prat och skoj och tillsist en mycket mysig andakt som satte en fin punkt på en underbart rolig superkväll!

Åsså var det natti natti.

På morgonen hände inte mycket mer än att vi packade ihop och lämnade kyrkan.

Hoppas att alla som var där hade jättekul och att vi snart hittar på detta igen! :)

Ha det bra allihopa!
/Anna