Sommarkonfirmandernas blogg, sista dagen

Hej! Idag blev tjejerna väckta av skönsång medan killarna som vanligt blev brutalt väckta med sängskakningar, skrik och en ovanlig skränig version av trosbekännelsen. Efter morgonbön och frukost skrev vi färdigt manusen inför redovisningen. De blir bara bättre och bättre, så ni som kommer på konfirmationen har verkligen något att se fram emot!;)

 

Vi startade även en musikgrupp som ska framföra en låt som avslutning på konfirmationsredovisningen. På eftermiddagen fick vi träffa den underbara expertpanelen. Fyra ledare var experter på fyra olika områden och konfirmanderna hade möjlighet att ställa ALLA frågor de ville. Lärorikt, roligt och lite obehagligt på sina ställen… Framemot kvällen återförenades de gamla diskussionsgrupperna för att förbereda inför kvällens varieté som vi ser mycket fram emot! :D

 

Mellan lunch och kvällsfika hade vi ett musikquiz förberett av Fredrik och Rickard. Värt att nämna är att vår underbara grupp kom tvåa! GO REGINA!!! Ikväll väntar varieté, musikunderhållning samt den sista kvällsandakten (BUUHUUUU!!!)