Skådespelardrömmar? Designer- drömmar? Vill jobba praktiskt?

Stämmer något av detta in på dig, kanske du vill göra din skådespelardebut med en liten roll i Domkyrkans påskspel? Hjälpa till att sy dräkter eller med praktiska saker i spelet?

I samband med påsken 2013 bjuder vi in skolornas årskurs 3-6 till påskvandring i Domkyrkan.  Vi behöver volontärer som kan tänka sig att hjälpa oss!

ROLL I SPELET OCH PRAKTISK HJÄLP
Allt ifrån ett par hjälpande händer i det rent praktiska arbetet, till personer som vill klä ut sig och spela en roll i påskdramat behövs! Skolorna kommer ett par dagar under vecka 11 och 12. Alla som vill vara med ses för förberedelser onsdagen den 13 februari kl 14-15 i Domkyrkoforum.

DESIGNA OCH SY KLÄDER
Vi behöver hjälp med att rita, klippa och sy enkla dräkter till Domkyrkans skolprogram.  Tyg och detaljer finns här.

Kan du hjälpa oss? Vi träffas i Domkyrkoforum måndagen den 11 februari 2013 kl 15.30-17.30 och måndagen den 25 februari kl 15.30-17.30.

Anmäl ditt intresse till Maria Leijman, maria.leijman@svenskakyrkan.se, 046 35 87 46 eller Maria Johnsson, maria.johnsson@svenskakyrkan.se, 046 35 87 34.

Välkommen att testa ett annorlunda volontärarbete!
Hör gärna av dig om du har frågor.