Anna von Hausswolff ger konsert i Domkyrkan

Den 7 september kl 20 kan du lyssna till Anna von Hausswolff i Lunds domkyrka. I hallar av sten är titeln på hennes konsert och dagen innan öppnas en utställning av Carl Michael von Hausswolff i Lunds konsthall.

Anna von Hausswolff framför ett 30 minuters instrumentalt stycke för kyrkorgel, gitarr och synth tillsammans med Filip Leyman och Karl Vento.

Det är fri entré. Arrangör är Lunds konsthall och Lunds domkyrkoförsamling.

Den 7 september–3 november visas utställningen Jag är de andra av Carl Michael von Hausswolff på Lunds konsthall.
Det är vernissage fredagen den 6 september kl 18–20.

Lunds konsthall har glädjen att presentera en av Sveriges mest framstående konstnärer, född 1956 i Linköping. Han är också verksam som tonsättare, filmskapare och kurator. Allt detta framkommer i utställningen, som fått titeln Jag är de andra. Den är på samma gång en separatutställning av Carl Michael von Hausswolff som konstnär och en grupputställning med Carl Michael von Hausswolff som kurator.
Läs mer om utställningen.