Ny chans att möta åsnan, Josef och Maria i dramatiserad julkrubbevisning

maria_julkrubbaMaria Johnsson som åsnan och Maria Leijman som Josef möter en skolklass.

Över 1000 barn i förskola och skola är inbokade till visningar av Domkyrkans krubba. Den 22 december klockan 13 gör vi en ny en dramatiserad visning öppen för alla.

Maria Johnsson, församlingspedagog och Josefin G Andersson, präst i Domkyrkoförsamlingen, ger en show där du möter åsnan, Josef, Maria, herden och många fler. Sydsvenskan var med på den första öppna visningen den 15 december.

domkyrkans_julkrubba

Du kan givetvis komma in och titta på krubban när du vill. Domkyrkan är öppen 8.00-18.00. Ibland stängs delar av kyrkan av tillfälligt för dop, vigsel eller begravning. Vi firar gudstjänst flera gånger om dagen, välkommen att vara med.

Fler visningar
Den 28 december kl 11.15 blir det en öppen visning av Domkyrkan för barn. Visningen avlutas med att det astronomiska uret spelar.

Den 2 januari  kl 11.15 har vi en öppen visning i juletid om de tre vise männen. Även denna visning avslutas med att uret spelar.

krubbanwebb7Studenterna Matti Månsson och Clara Sjöberg byggde upp Domkyrkans julkrubba.

Maria Johnsson, maria.johnsson@svenskakyrkan.se,  046 35 87 34.