I huvudet på en terrorist

Är terroristen psykiskt sjuk? Vad är det som påverkar vissa människor att begå terrorhandlingar? Vilken roll spelar religionen?

Det här är några av de frågor som tas upp under Antoon Geels föreläsning i Huvudet på en terrorist onsdagen den 25 februari 2015 kl 19.30 i Domkyrkoforum.

Fri entré. Alla är välkomna.

Antoon Geels är professor emeritus i religionspsykologi. Alltsedan sin avhandling (1980) om mystikern och skomakaren Hjalmar Ekström (1885-1962) har han fördjupat sig i mystik och spiritualitet. Det har lett till ett femtontal böcker och ett fyrtiotal artiklar.

Här finns en aktuell intervju med Antoon Geels.
Här kan du läsa mer om Antoon Geels, hans arbete och böcker.

Information
Veronica Helm Andréasson, 046 35 87 44, veronica.helm.andreasson@svenskakyrkan.se

Arrangörer
Lunds domkyrkoförsamling, Förbundet Kristen humanism, Lunds kristna råd och Sensus