Allhelgonahelgen 2016

Allhelgonahelgen är en tid då många söker sig till kyrkogårdarna och kyrkan. Oavsett om du vill ta en lugn paus för eftertanke, vara med på någon av våra mässor eller lyssna på musik har Domkyrkan mycket att erbjuda i helgen.

Det här händer i Lunds domkyrka

Lördag 5 november

• Högmässa klockan 11. Präster: Lena Sjöstrand och Mats Ahlberg. Koralkören medverkar. Observera att vårt kalendarium inte stämmer vad gäller medverkande präster.

Söndag 6 november

• Högmässa klockan 11. Präster: Lena Sjöstrand och Lisa Vinsander. Kammarkören medverkar.
  • Teckenspråkig minnesgudstjänst i sjuarmade ljusstakens kapell klockan 14. Präst: Beata Sandell.
  • Minnesgudstjänst klockan 15.30. Präst: Anna Alebo.
  • Engelskspråkig gudstjänst, Holy Communion Service, klockan 17. Präst: Lisa Vinsander.
  • Söndagskväll i katedralen klockan 19. En enkel mässa i kryptan som knyter an till konstutställningarna som pågår.

Övrigt som händer i Lunds kyrkor och på kyrkogårdarna under allhelgonahelgen, öppettider och vägbeskrivningar finns samlat här.