Visningarna av Domkyrkans julkrubba är igång!

Julkrubban 2016 är invigd!

Årets julkrubba i Lunds domkyrka är förstås den stiligaste vi någonsin haft. Och Domkyrkans pedagogiska team, bestående av Josefin G Andersson, Jonas Persson, Anita Larsson, Maria Johnsson och Melissa Isla Venegas, har haft premiär för sin dramatiserade visning.

Änglar som gör svanhopp och sjunger opera, sävliga får från Listerlandet och en talför stjärna är några av de, som möter alla de förskole- och skolbarn som bokat in en visning i  Domkyrkan. Bråda dagar hela vägen fram till jul med flera visningar om dagen!

Julkrubban går så klart utmärkt att beskåda, i södra kapellet med sjuarmade ljusstaken, även om man inte bokat in visning.

Datum för publika visningar: Den 18 december kl 13 och den 22 december kl 11 och kl 14.
Fri entré, välkomna!