Skänk en klapp – julklappsinsamling 2019

Gör julen lite gladare för barn i utsatta familjer i Lund! Förra året lyckades vi samla in över 25 säckar fulla med julklappar – det vill vi kunna göra i år också.

Vill du hjälpa oss? Gör så här!
Lämna din julklapp till Diakonicentralen på Råbygatan 18, mån-fre 9-13 eller ring 046-71 87 68. Du kan också kontakta din församling för inlämning. I Domkyrkoförsamlingen kan du lämna din klapp i Domkyrkoforum under våra ordinarie öppettider.

Vi tar emot gåvor 1-16 december 2019.

Läs mer och hitta adresser till Lunds församlingar på www.svenskakyrkan.se/lund

Tänk på: Julklapparna ska vara i oanvänt skick, och inte inslagna. För äldre barn är laddade presentkort på fika, badhus, bio och andra upplevelser mycket uppskattade. Presenterna skänks till familjer med barn mellan 0 och 18 år.

Vill du veta mer? Kontakta gärna Domkyrkans diakon Sandra Lindqvist 046-71 87 46
sandra.lindqvist@svenskakyrkan.se