Skänk en klapp – julklappsinsamling 2020

Julen ska få vara en glädjens stund för så många som möjligt. Vi önskar att alla barn får sina sin alldeles egna julklapp.

Därför samlar vi in klappar till barn 0–18 år som delas ut genom Diakonicentralen. Klappen ska vara i nyskick och kan vara inslagen eller inte. Sista inlämningsdag är måndag 16/12.

Vill du hellre att Svenska kyrkan Lund köper presentkort och delar ut som julklapp, swisha till: 123 624 6714.

Prata med din församlingsdiakon innan den 14 december om du önskar få julklappar.

Du kan lämna klapparna på: diakonicentralen på Råbygatan i Lund (vardagar kl 9-13) och i kyrkornas församlingshem. För mer information: socialkurator Cecilia Palmquist 046- 71 87 68

Läs mer och hitta adresser till Lunds församlingar på www.svenskakyrkan.se/lund

Tänk på: Julklapparna ska vara i oanvänt skick, och inte inslagna. För äldre barn är laddade presentkort på fika, badhus, bio och andra upplevelser mycket uppskattade.

Vill du veta mer? Kontakta gärna Domkyrkans diakon Sandra Lindqvist 046-71 87 46
sandra.lindqvist@svenskakyrkan.se