Piaf & jag – en föreställning i Nattkyrkan

Ikväll gästas Nattkyrkan i Lunds domkyrka av Karin Grönberg med musiker; Bas: Simon Petersson, Piano: Mats Nilsson & Fiol: Maria Wernberg i föreställningen Piaf & Jag. I föreställningen förmedlas några av Piafs viktigaste livshändelser och sånger. Precis som titeln avslöjar förmedlas också Karins personliga relation till Piaf. Under en knapp timme har publiken fått en bild av det liv som Piaf enligt sin sång: Non je ne regrette rien (Nej jag ångrar ingenting) inte ångrade.

Titta gärna på detta klipp!

Mellan 23.00 till stängning blir det klassiskt med musiklinjen från Sundsgårdens folkhögskola.

Nattkyrkan är öppen ungefär en fredagskväll i månaden, kl 21.00 till 23.30. Vi firar en enkel mässa cirka 22.00.

Nattkyrkan är en mötesplats i Lunds domkyrka för musik, enskilda samtal, fika, andakt och gemenskap.

Välkomna!