Rykande het grönsakssoppa för 40 kr
Nybakad ekologisk bärkaka, 25 kr.
Nybakad toscakaka med nötter, 25 kr.

Mat och konferens i Domkyrkoforum

Du vet väl om att vi nu serverar både lunch och fika i Domkyrkoforum? Säsongens grönsaker, bär och frukter blir till goda bakverk, pajer, mustiga soppor och mättade wraps. Vegetariskt alternativ finns alltid!

Det mesta är ekologiskt och hembakat av vår husmor och konferensansvariga Sladana. I höst finns bland annat följande att köpa.

Luncher

• Tunnbrödswraps med olika fyllning: kyckling, kalkon, rostbiff eller avokado och hummus. 40 kr.
  • Soppa med bröd – olika beroende på säsong: tomat, morot och ingefära, rotfrukter. 40 kr
  • Grekisk sallad med bröd och dressing. 60 kr.
  • Pastasallad med olika tillbehör. 60 kr.
  • Dubbla frallor, bagels och fyllda baguetter

Hembakade, ekologiska plåtkakor, 25 kr

• Rabarberkaka
  • Blåbärskaka
  • Maräng- och hallonkaka
  • Toscakaka med jordnötter och valnötter

Konferenser – konferenslokaler

Vi erbjuder också konferenslokaler, med eller utan frukost, fika och lunch. Vi har anpassat lokalerna så att alla restriktioner för undvikande av smittspridning följs. Max 20 personer per konferens. Givetvis går det bra att boka flera dagar i streck om ni väljer att dela upp konferensdeltagarna.

Kontakta Sladana Jankovic för mer information. sladana.jankovic@svenskakyrkan.se