Boka en visning för övriga grupper

Bäst utbyte av ett besök i Lunds domkyrka får din grupp tillsammans med en av våra kunniga guider. Planerar du ett besök med en förskoleklass, skolklass eller en annan grupp med barn och ungdomar? Se våra sidor om särskilda skolprogram! Eller vi du komma med din konfirmandgrupp?

Lunds domkyrka har egna guider som tar med din grupp på en spännande rundvandring genom Lunds domkyrka som handlar om såväl dåtid som nutid. Er guide levandegör historien men berättar också om hur kyrkan används idag.  Alla visningar tar ca 45 minuter och kan anpassas efter dina önskemål. Visningar bokas via e-posten nedan. Först efter vår bekräftelse via telefon eller e-post är din bokning giltig.  Har du frågor som rör bokningar, e-posta till booking@lundsdomkyrka.se.

Alla förskole- och skolgrupper liksom konfirmandgrupper och församlingar inom Svenska kyrkan är gratis. Övriga grupper betalar 1 100 kr under ordinarie öppettider. Kvällar samt helger kostar det 1 300 kr. Språktillägg för danska, engelska och tyska är 200 kr. Visningsavgift för grupper med egen guide är 500 kr. Ni betalar kontant, med kort eller via faktura. Reseföretag kan lämna voucher som faktureringsunderlag.

Här kan du läsa mer om hur vi samlar in och hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan.

För att boka en visning, kontakta oss via booking@lundsdomkyrka.se. Ange följande i ditt mejl:

• Kontaktperson
  • Antal besökare
  • Evt. företag, organisation eller förening
  • Önskemål om tid för besöket